Компанія БТУ-ЦЕНТР долучилася до Грантової програми «Підтримка органічного сектору в Україні», ініційованої обʼєднанням “Органічна ініціатива”, та надала безкоштовно 100 комплектів біопрепаратів

Бути органічним виробником під час війни – подвійний виклик, аграрна мужність і непідробна любов до власної справи. Зараз органічний сектор, як і вся аграрна промисловість, стикається з безліччю викликів – від проблем сертифікації до неможливості здійснити потрібну кількість обробок дозволеними ЗЗР. Саме тому компанія БТУ-ЦЕНТР долучилася до Грантової програми «Підтримка органічного сектору в Україні», ініційованої обʼєднанням “Органічна ініціатива”, та надала благодійну допомогу органічним виробникам у форматі 100 комплектів із 4 біопрепаратів для живлення та захисту рослин.

Загальна сума допомоги складає понад 1 млн грн і розрахована на 1500 гектар. Програма підтримки розрахована на 2 групи агровиробників:

  • пакет оптимальний – для агропідприємств земельним банком до 25 га
  • пакет максимальний – для агропідприємств земельним банком від 25 до 100 га.

До комплекту входить набір із 4 біопрепаратів для живлення і захисту с/г культур (біофунгіцид ФІТОЦИД, біоінсектицид АКТОВЕРМ ФОРМУЛА, гумат калію ГУМІФРЕНД, прилипач ЛИПОСАМ).

Підтримка від компанії БТУ-ЦЕНТР також передбачає 5% знижку на інші продукти компанії незалежно від обсягу, можливість працювати по передплаті 50% та відтермінування оплати до кінця року, а також консультаційний супровід упродовж всього сезону.

Програма поширюється на сертифікованих Organic Standard та іншими органічними стандартами органічних виробників, які знаходяться на деокупованих або постраждалих від бойових дій територіях.

Більше інформації про підтримку від “БТУ-Центру”: https://btu-center.com/news/startuvala-programa-pidtrimki-organichnikh-virobnikiv-shcho-postrazhdali-vnaslidok-vo-nnikh-diy

Поділитися